La Representació Territorial de Lleida de la Federació Catalana de Caça condemna l’ acte criminal succeït avui i espera que la llei actuï amb fermesa i exemplaritat per tal de que no torni a succeir mai més.

21/01/17

La Representació Territorial de la Federació Catalana de Caça, entitat que representa als caçadors lleidatans condemna el tràgic succés ocorregut aquest migdia al municipi d’ Aspa a la comarca del Segrià. Es tracta d’ un fet aïllat que en cap cas representa al col·lectiu de caçadors. Ha estat un doble homicidi amb una clara intenció de matar als dos agents rurals per part d’ un senyor de la població de Vacarisses que es trobava fora de si. L’ acte ha estat molt violent. Tot i tenir la llicència de caça vigent fins al 7 d’ d’agost del 2017 aquesta persona no disposava de la corresponent llicència d’ armes tipus E i per tan l’ inhabilitava per a l’ exercici de la caça.

Els dos agents rurals morts són Francesc Xavier Ribes Villas de Soses i David Iglesias d’ Alcoletge de quaranta-tres i trenta-nou anys, els dos amb dona i fills petits. Es fa difícil entendre que una persona pugui ser capaç de cometre un acte malvat com aquest. Des de la federació reclamem que s’ investiguin els fets ocorreguts i aquesta persona pagui pels actes comesos.

 

La federació de Lleida expressa el més sentit condol a les famílies i el fa extensiu a tots els agents rurals de Catalunya. També els volem oferir tot el nostre suport i col·laboració per tot el que puguin necessitar.

 

Finalment remarcar que el Cos d’ Agents Rurals han estat desenvolupant una feina extraordinària a tota la província de Lleida i recordar la bona harmonia existent entre els seus comandaments, agents i caçadors lleidatans fins al dia d’ avui.

Share this
Go to top