En marxa la mitja veda a Lleida

16/08/16

Del 15 d'agost al 15 de setembre, els caçadors lleidants i un bon nombre de caçadors de les diferents demarcacions de Catalunya podran gaudir d'un nou període de caça que es presenta, a priori, amb bones perspectives pel que fa a l'abundància de la caça. 

Ahir dilluns 15 d’agost va començar la mitja veda a Lleida en terrenys cinegètics de règim especial que ho tinguin aprovat al seu pla tècnic de gestió cinegètica i ho va fer amb bones perspectives de caça i presència de caçadors, alguns d'ells provinents d'altres zones de Catalunya, atrets, entre altres aspectes, per una bona previsió en quan a l'abundància de la caça i tenir un període hàbil de caça més llarg que en altres demarcacions catalanes.

 

La temporada, que va començar ahir dilluns dia 15, es perllongarà fins al 15 de setembre. Els dies hàbils habilitats per caçar seran dijous, dissabtes, diumenges i festius; mentre que les espècies que es podran caçar son la guatlla, tórtora, tudó, colom, roquer incloses les varietats domèstiques i híbrids, garsa, estornell vulgar, gavina riallera, gavià de potes grogues i guineu; és a dir, les mateixes que l’any passat.

 

 

Pel que fa al límit de captures per caçador i dia de tortores aquest baixa dels 12 exemplars de 2015 als 8 per a la present temporada. El de guatlles es manté a la vintena.

Share this
Go to top